Hot Topic

Så er jeg næsten ved at være færdig med at vise neglelakkerne frem. Udover de her mangler der kun Orly, Essie og China Glaze 😀 Så jeg gemmer jo selvfølgelig de bedste til sidst 😛 Næsten da, Chanel lakkene har jeg jo vist 😛 De her lakke fik jeg med da Karin fra Nailmail.se selv bestilte en del fra Hot Topic, og mener det var fra selve hjemmesiden Hottopic.com hvor de er bestilt. Så de er til at få endnu 🙂 Dog sender de ikke til DK, så ebay is your friend 😉

My Hot Topic polishes 🙂 Almost done showing you guys my collection, only missing Orly, Essie and China Glaze… Saving the best for last 😉 Well I have showed you the Chanel polishes, but besides those 😉

6 comments

    1. Ville ønske jeg kunne sige den var spændende, men det er mere farven i flasken der ser flot ud, når den kommer på neglen bliver det hele plørret sammen til sådan en orange farve 🙁 men kan godt lave et indlæg med den, så ka du jo selv bedømme det 🙂

  1. Pingback: Hot Topic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.