Skumringen…

er det ikke det der hedder før man kan se solopgangen? 🙂 I hvert fald kalder jeg det skumring! Og det var noget så fint og en aldeles dejlig udsigt at køre hjem til fra sin sidste nattevagt. Bare et par få 100 meter længere nede af vejen så var udsigten slet ikke så pæn mere… Æv! Ville godt ha nået hjem og hive spejlrefleksen frem, men ak ja, Det må blive en anden dag 🙂 Nu vil jeg i hvert fald ligge mig ind til min fulde kæreste og sove et par timer inden jeg skal stå op og holde weekend/friuge 🙂 Og med det vil jeg ønske jer en skøn lørdag og så godnat 😀

My view when driving home from work this morning! Really beautiful 🙂 Now I am gonna sleep and wish you all a very pleasant Saturday 🙂

3 comments

  1. Pingback: Skumringen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.