Essie

Endnu en dag, endnu et indlæg om neglelakkene 🙂 Tredje sidste 😛 Og det er så de yndige Essie’er i dag. Kan afsløre at den lige i midten er min allerførste Essie, sammen med den sølvfarvede. Så de har været med mig i ligegodt 2 år snart 😀 Og kan da afsløre at den giveaway jeg har snakket om et par gange nu, er ved at være lige oppe over. Det er jo selvfølgelig i forbindelse med bloggens 2 års fødselsdag at jeg holder den. Og så kan i jo selv gætte jer til hvornår det bliver 😉 Hav en rigtig dejlig søndag derude 😀

So a lot down, only 2 more to go after this 😉 This is my lovely Essie nailpolishes. The middle one is one of my first from Essie, so I have had that for around 2 years now 😀

7 comments

  1. Pingback: Essie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.