Idle

Nå har i så været så heldige at have vundet i det store skattelotteri i år? Jeg får en lille slat tilbage 😀 Dog skal de bare gå til at betale lån tilbage, så ingen kæmpe køb her. Desværre…. de penge kunne ellers godt lige dække udgiften til en af mine drømmetasker… Men min kæreste synes det er dybt godnat og smide så mange penge væk på en taske. Tror slet ikke han har forstået ideen med at købe en dyr designer taske! Tsk tsk.. nå men så kan jeg jo glæde mig over at mit lån får et ordentlig hak ned af i stedet.

Jeg er i gang med vagtperiode lige nu og har en ekstra nat i den her omgang, så det er også lidt grunden til stilheden. Skal nok få svaret på hvad lakkene i den øverste række hedder snart 😛 En anden grund er at jeg har fået en mindre museskade, så forsøger at undgå at bruge keyboardet alt for meget og har en støttehandskedims på hele tiden. Men håber i alle har haft en dejlig weekend, min har bare stået på arbejde 🙁

These days all of us Danes gets info about how much we get back of the taxes we have paid during 2010, if we get any that is 😛 Some have to pay money back yikes! I get some back though, because I make sure to set it a bit to high every year 🙂 On another note, I have a minor carpal tunnel syndrome injury so I am trying to stay of typing and such for the moment hence the silence, will answer comments as soon as I can 🙂 Hope you all had a great weekend sofar 😀

3 comments

  1. Øv for museskade, det er sgu aldrig sjovt.
    Selv er jeg ikke så heldig at få noget tilbage, men nærmere det modsatte med en god sjat penge som skal betales tilbage. Hvordan det kan være når jeg kun har arbejdet halvanden måned hele året ved jeg ikke.

    1. Åh hvor surt 🙁 Ja så er det godt nok ramt forkert hvis det kun lige drejer sig om halvanden måned. Håber du har klaret den 🙂

  2. Pingback: Idle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.