DVD opbevaring

Nu lige til noget helt andet 😛 Jeg spurgte jo engang til hvordan stemningen var for lidt billeder af hvordan jeg boede og det var i da i hvert fald positive overfor.. At jeg så ikke har fået gjort noget ved det endnu er en anden sag 😛 Vi er godt nok flyttet ind sidste sommer, men vi har stadig en del til der ikke er ordnet. Så nu får i det lidt i bidder. Altså det jeg tør vise frem 😛

Vi har efterhånden en pæn dvd samling og den er groet ud af den lille reol vi havde til dem og eftersom vi har en dør i stuen som ikke bruges, så fik jeg den ide at bruge den til at have dvd’er stående i. Det passer jo lige i dybden og der kan stå mange der endnu 😀 Det er meningen jeg vil have en plade gennemsigtig plexiglas mellem hvert lag, bare så dvd’erne ikke falder ned når der tages en anden ud. Lige nu er det ikke et problem da de står godt i spænd, men kommer samlingen op over dørhåndtaget, ja så kommer de nok til at falde ned.

Hvad med jer? Har i dem stående i stuen eller er de gemt væk i et skab eller er de i et helt andet værelse?

A long time ago I asked if you wanted to see how I live, since I moved in August and I havent really gotten around to do anything about it. Mostly because we still are missing a bit before we are done with all the decorating 😛 So I thought I would start out slowly but showing how we store all of our dvd’s. The door is in the livingroom, but is blocked on the other side(which is the bedroom) so I thought it would be cool to make it in to a dvd storage 😀 How about you? How do you store your dvd’s?

11 comments

 1. Mine DVD’er ligger bare i nogle skuffer. Men da de lige pt. fylder 2 skuffer op + ligger alle mulige steder, fordi der ikke er plads til dem – skal jeg have fundet på noget nyt. Hvis jeg havde en dør, der ikke blev brugt, ville jeg helt klart lave det samme – det ser VILDT fedt ud! 🙂

  1. er dette dvdlommer hvor coveret kan være i? For så ville jeg da gerne vide hvor du har anskaffet dig dem

 2. ser cool ud. især når I får fyldt døren op. Selv har jeg en dvdsamling som vokser og vokser. har en ret dyb tv-reoldims, så der er 4 rækker fyldt op til renden og derudover står der en stor stak ved siden af tv-reoldimsen. SUK!

 3. Guuud en smart måde at opbevare dem på 😀
  Nu skal jeg da ud og kigge efter en ny lejlighed med en dør, der ikke skal bruges…

  …. eller måske det ville være en lidt dyr løsning 😛

 4. Spændende at se lidt af hjemmet 🙂 Vi har ca. lige så mange film, men vi har også lige så mange spil. Så spil i studen bag et par låger og film i klædeskabet, oh my 🙂

 5. Pingback: DVD opbevaring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.