Chanel Miami Peach vs. Chanel Orange Fizz

Jeg har fået et par forespørgsler på at sammenligne de her to smuksakker fra Chanel. Så da jeg endelig havde tiden til det så fik jeg kastet mig over det i dag 🙂

Der er to lag på alle neglene her, for at vise farven bedst muligt. Nå men umiddelbart er det jo ret nemt at se der er en forskel på farverne. Langt fra vil den ene være lidt lysere i farven og lidt mere intens hvor den anden ser lidt mere mut ud.

Og når man så kigger tæt på er det jo nemt se den største af forskellene, fordi den ene har nemlig shimmer og det har den anden har ikke.

Og her kan man tydeligt se forskellene.

Udover det så har jeg skiftet design på bloggen i dag og jeg er blevet virkelig tilfreds med det. Det hele burde være oppe og køre som normalt, hvis der mod forventning skulle være nogen ting i ikke kan finde eller der ikke virker, så smid meget gerne en kommentar eller en mail til mig. 🙂 Hvad synes i om det? 😀

A few people have asked me to do a comparison of these two beauties, so when I finally had the time I got around to do it today 🙂 Oh and I have changed the blogs design, what do you think? 😀

10 comments

  1. måske ville det være en god kombi med Miami Peach ovenpå Orange Fizz? Bare for at se ihvertfald.
    Ellers er Orange Fizz klart min favorit af de to

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.