Depend Cracked Effect Neglelak

Den krakelerende neglelak har efterhånden været ude i et stykke tid fra forskellige mærker. Og på Depend’s egen hjemmeside kunne man også læse at de havde nogen på vej. Nu ser det ud til at de altså endelig er landet i butikkerne, jeg mener dog at have læst andre steder de har været ude i en små 14 dage. Men nu er de her i hvert fald 🙂 Så indtil jeg får fat i nogen, så er her lidt officielle billeder.

 

Vejl. pris: 39 kr.
Forhandles bl.a. hos Matas. Nærmeste forhandlernummer: tlf. 20 23 89 15
Depend have also made some cracking polishes!

Depend Cracked Effect Neglelak

20 comments

 1. De ser ud til at være rigtig fine! Jeg har ikke set dem i Matas, men jeg mener dog, at jeg så dem for næsten 2 måneder siden i Esthetique her i Århus 😀 Måske man skulle have fat i en?

  1. Du må meget gerne lige skrive om de rent faktisk er kommet, de kunne ikke svare på hvornår de kom i min egen matas 🙁

 2. Jeg har den hvide og den pink, som jeg købte i Esthetique i Frederiksberg Centret for lidt over en måned siden. Som Sisse-Sofie skriver, de er nogenlunde okay, men hvis man har for mange lag lak indenunder (base coat + 2 lag farvet lak), risikerer man at de får al lakken til at slippe neglen i siderne.

  Isadoras Graffiti-lakker er bedre kvalitet og langt flottere farver efter min mening. Dem kan jeg varmt anbefale!

  1. Jeg har lige fået dem ind af døren, så må se og få dem prøvet 🙂 Jeg har en enkelt af Isadoras og den har jeg også været tilfreds med i hvert fald 🙂

 3. De være været ude i lang tid herovre (vestjylland), hvilket er lid chokerende, haha! Vi plejer ellers altid at være bagud 😉

  De to, jeg vil anbefale, er den lilla og den blå. De er vildt fede <3

  1. haha jeg købte kun den blå og lilla selv for nogle uger siden. Dog ik fået dem prøvet endnu, da jeg har været crackle smart i et godt stykke tid nu og faktisk blevet lidt træt af det. Men må forsøge mig med de to en dag. Har sgu bar lidt for mange farver efterhånden. Verdammt

  2. Der kan man jo bare se ;D De ser også ud til at have været i et par butikker her, men desværre ikek nogen jeg kommmer i 🙁

 4. du nævner Depends hjemmeside, og den kan jeg ikke rigtig finde, så vil du ikke være sød at skrive hjemmesidens adresse? mange tak 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.