OPI – Catch Me In Your Net

Denne her smukling vandt jeg i en giveaway som EvilAngel afholdte sidste sommer og har ikke fået prøvet den før nu og det er da en stor fejl kan jeg se nu. Den er super flot i hvert fald og så har jeg smidt et u-redigeret billede ind nederst da jeg synes baggrunden med det meget grønne græs var med 😀

Og tusind tak for alle jeres hilsener til min fødselsdag, jeg havde en dejlig dag i går med familie og venner og fik nogen dejlige gaver 😀

Indendørs m/blitz – Indoors with flash

Udendørs sollys / Outdoor sunlight

I won this beauty at EvilAngels give away last summer, but haven’t had a chance to try it before now and what a shame I have waited so long! Its so pretty 😀 Thanks for your congratz on my birthday! I had a great day with family and friends 😀

10 comments

    1. Det var faktisk derfor jeg fik gravet den frem, fordi jeg så din video 😀 Og nu er jeg ved at putte Wing It! fra samme kollektion på den anden hånd ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.