Påske… done!

Jeg har kun lige i dag og igår til at holde påskefri og så skal jeg starte vagter i morgen, æv! Så det blev til en lille grillaften igår med min svigermor+venner+hunde og i dag har jeg været en tur ude hos min familie og sagt hej og så har jeg ellers bare slappet af 🙂 Så I må til gengæld have en rigtig lækker påske 😀

Starting work again tomorrow, so it was a short easter for me. Had a nice evening and got some yummy bbq last night ;D I wish you a great easter though 🙂

7 comments

  1. ååh blir helt ked af at se yorkier. Har lige skulle aflive min egen for kun tre uger siden. 🙁 buh

    1. ja og noget andet indover.. kan aldrig huske hvad den anden del er 😛 den er i hvert fald en meget fjollet lille hund 😀

  2. Pingback: Påske… done!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.