GOSH – Lavender Love

Lidt lavendel kærlighed til jer på en kedelig grå søndag 🙂 Den dækker perfekt ved et enkelt lag. Farven er virkelig en flot lys blå creme og dem kan jeg bestemt godt li! Denne lak er som det kan læses på flasken en speciel edition, så jeg er ikke lige klar over hvor længe endnu den kan fås. Så kan da kun anbefale at man kigger efter den med det samme hvis man gerne vil have neglene i den 😉

Jeg har lige været en tur i biffen og se Hangover part 2 og den var virkelig sjov! Dejligt at se en 2’er som kan følge med 1’eren 😀 Nu har jeg tænkt at mig gå en lang tur og blive blæst lidt igennem 🙂 Så god søndag til jer derude, især lidt tanker til jer med tømmermænd 😛

GOSH - Lavender Love

A bit of lavender love for you guys this Sunday… I am sure someone can use it 😉 Perfectly coverage at 1 coat! Just came back from the movie’s where we saw Hangover part 2.. Hilarious! 😀 And now I am off for a walk in the wind 😉 Have a great Sunday out there 😀

GOSH – Lavender Love

9 comments

  1. Den har jeg også på neglene lige nu, og jeg er helt enig i at den er smuk og dækker første gang! Det er en af mine yndlings! 🙂

  2. Den er så flot – jeg har den også og da jeg fik den hjem, så jeg at den lignede en jeg også havde fra Essie. Hmm…nu har jeg så to lavendler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.