China Glaze – Towel Boy

En af de sidste neglelakke jeg manglede at flashe fra et tidligere køb, den har ligget i min draft meeeget længe og ventet på en dag som i dag, har fri og skal ordne vasketøj og den slags 😛

Den er bare SÅ flot, elsker den her farve helt vildt. Det er helt sikkert den næste som kommer på tæerne 😀 Og de er skal jo i høj grad luftes det kommende stykke tid med det pæne vejr som vejrguderne har lovet os. Nå men 2-3 lag er vist dækkende, so to speak 😉 I øvrigt er den fra Poolside kollektionen.

Been saving this for way to long now in my draft! So on a day where I have some stuff to fix at home and don’t have time to do a mani, this is good to have as a backup 😛 I love this color! Its so nice and yells SUMMER all over 😀 2-3 coats will do 🙂

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.