Video!

Fra tanke til handling… der gik ikke mange sekunder fra jeg spurgte på Facebook siden om jeg skulle filme mine neglelakke til jeg rent faktisk gjorde det 😛 Så her ses/høres en masse øhm’er, lidt patter og hvis der står sko et sted, så er det en gang åbenbart! Håber i kan li det og hvis ikke så er det altså bare ærgerligt 😛

Håber i øvrigt at i alle skal nyde en meget lang weekend nu. Personligt har jeg fri til forhåbentlig næste fredag. Så der skal bare slappes af. Min kærestes fødselsdag skal dog fejres og bestemt også min mormor som fylder rundt! 🙂

Sorry guys, yet another video in Danish, but I bet you can manage seeing me show the inside of my Helmer anyways 🙂

27 comments

 1. De grønne du har fra China Glaze kunne jeg godt tænke mig at se. Måske en sammenligning? (: Jeg leder efter den perfekte grønne lak lige nu.

  // Julia

  1. Heh nu siger du den grønne 😛 Dem har jeg 3 af 😀 http://rijah.dk/2011/01/china-glaze-kiwi-cool-ada.html http://rijah.dk/2010/01/china-glaze-heli-yum-happy-go-lucky-four-leaf-clover.html og den sidste som hedder In the lime light har jeg ikke et indlæg om men du kan se den på det nederste billede her http://rijah.dk/2011/03/china-glaze.html de to lyse grønne, som er neon minder rigtig meget om hinanden 🙂 Hvis du vil se in the lime light på også, så må du lige sige til ;D

   1. Ja den sidste gang du sagde det var det rigtigt 😛 Ka-thrin sådan rigtig dansk. Mit nick skal udtales Kathajn så du ramte meget godt 😀

 2. Jeg har længe ledt efter en hololak der minder om den fra Gosh, men jeg har ikke fundet en endnu. Er det helt umuligt at få fat i en?

  1. Haha nå ja men jeg kender hende jo bare som Evil Angel 😛 Er nok derfor jeg bare sagde det 😛 Men ja det er det link du nævner der 😉

 3. hvor har du købt dine neglelakker fra barry m og kan man fo den i butikker 😀

  mvh. malene

  1. jeg køber altid Barry M neglelakker direkte fra http://www.barrym.com plejer at vente til de har en rabat kode og så bestiller jeg en masse hjem 🙂 de koster omkring 25 kr. stykket der og fragten er lige omkring de 40 kr. så det ka godt betale sig 😀

  1. Haha åh tak Marie 🙂 Jeg synes selv den er meget ikke nuttet, så det er lidt rart at få at vide fra en der også har verdens nuttestes(hedder det det?) stemme!

 4. Hvor var det en fin video! 🙂
  Jeg ville bare høre mht. Barry M, ryger der told på dem hvis man køber en hel masse på en gang? Har nemlig kun hørt godt om dem, så kunne godt tænke mig at prøve det snart!

  1. Nils 😀 Barrym.com ligger i england så du kan bestille ligeså mange du har lyst til uden du risikere ekstra betaling 🙂

    1. Awh tak skal du have! Det var hurtigt svar!
     Hvor er det fantastisk du er så hjælpsom! Respekt for det 😀

 5. Må jeg spørge om hvad der sker når en lak skiller? Hvad betyder det helt præcist? Og kan man kun bruge nail polish thinner i en lak en gang eller kan man gøre det hver gang den begynder at skille? Håber at det giver mening hihi

  Mvh. den uvidende

  1. Jeg kender ikke helt præcist den korrekte forklaring på det. Men det jeg tror sker er at den olie der er i neglelakken, den skiller efter et stykke tid hvis lakken bare står. Du kan f.eks se et eksempel på et par stykker jeg har som har http://rijah.dk/2011/02/nubars.html de nederste af dem er det meget tydeligt. Jeg aner faktisk ikke hvor tit man kan bruge en fortynder i dem. Jeg har brugt den i den samme et par gange og det har virket helt fint. Men tror ikke det holder at man bliver ved med det i længden. Men det er jo bare at prøve sig frem og se hvad der sker 🙂 Håber det giver mening ;D Hehe

   1. Men det ville ikke hjælpe hvis man bare rystede lakken godt og grundigt eller?
    For da nogen af mine lakke begyndte at skille, rystede jeg den bare (godt nok så længe at min arm næsten faldt af), men så virkede de også fint nok :p.
    Måske var det bare mig som var heldig!

    1. Jo det kan du helt sikkert sagtens gøre og så længe det funker er det jo helt fint 🙂 Men på et tidspunkt så vil den nok været så klumpet det ikke gør og så er det godt med en neglelak fortynder 🙂

     1. Jeg plejer også bare at ryste dem inden brug, men holder op med at bruge dem når de begynder at blive for tykke, har ikke fået købt en fortynder endnu :o)

      Men tak for svaret 🙂

 6. Pingback: Video!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.