Depend 227+5003

Heh det er godt nok et højt nr. de Depend Cracked effect holder sig. Men det står der altså på den lyserøde på bagsiden. Nr. 5003 og den er altså kommet oven på den her flotte grønne med det meget fine sølvshimmer. 2 coats af den grønne og et enkelt tykt lag cracked effect.

Jeg tror måske at jeg skal til Kbh. i aften. Kan ikke rigtig finde ud af det. Drak mig en gedigen hvidvinsbrændert i hus onsdag aften, hvor jeg måtte hive en morfar på 6 timer i land torsdag. Det er også derfor her har været så stille 😛 Ja så jeg ved altså ikke rigtig om jeg er så meget for at ryge på druk igen i aften. Især ikke når min kæreste holder fødselsdag både lørdag og søndag. Puha det er hårdt at have fri 😛

Blomsterne er ude fra min altan 😀 Synes bare de var så fine, at de skulle med 🙂

Depend 227+5003

Love this color combo! Its so fresh and just right for this great summer weather we have here in Denmark right now 😀 The flowers are from my balcony, they are just so pretty 😀

Depend 227+5003

16 comments

  1. Ja og så igen slet ikke 😀 Fordi det er sådan forskelligt shimmer i, men det er absolut flot begge dele 🙂

 1. Hvordan får du den pink til at krakkelere ordentligt? Jeg har en magen til, men når jeg bruger den bliver det altid helt klumpet og grimt. (-:

  1. Hm ved ikke om jeg gør noget specielt, men jo tykkere lag du ligger, jo større bliver flagerne. Så hvis du ligger et tyndt lag så bliver det ikke så tydeligt. Og så skal du være meget hurtigt, da det tørrer nærmest med det samme når det er lagt på 🙂 Håber det hjælper dig lidt 😀

  1. Jeg var også ganske betaget 😀 Ehm hvis du siger det er sådan en, så er det vist det 😛 Hehe har ikke lige grønne fingre ;D

 2. I starten tænkte jeg lidt: ‘Hmm, passer de farver egentlig sammen’. Derefter: ‘Ja, vildt fed effekt!’ Det ser totalt godt ud.

  Jeg har lige et spørgsmål til dig:

  Hvis der var et neglelaks mærke du skulle anbefale, af de dyrere mærker, hvilket mærke ville du så anbefale?

  Mærket skal være en af de let tilgængelige, som man bare lige kan smutte ind i matas og købe.

  Jeg spørger om dette da jeg gerne vil ud og investere i en lidt dyrere neglelak end de ‘normale’. 🙂

  1. Jamen hvis det er bare lige forbi Matas, så vil jeg jo klart anbefale Essie, som de for nyligt er begyndt at sælge. Hvis du kommer forbi Magasin har de også OPI, så dem vil jeg også anbefale. Men ellers vil jeg egentlig mere anbefale at købe dem på ebay, da du normalt kan få 2-3 stykker for prisen der, som de koster her i Danmark 🙂

 3. Rigtig fin kombi, sommerligt!

  Så der her video, og tænkte at du måske kunne bruge den, synes selv at den er ret informativ.

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

  1. Ah tak 🙂 Følger også hendes blog, så den dukkede også op i min reader i dag 😀 Hun laver altid noget så fede manis, meget misundelsesværdigt i hvert fald 😀

   1. Er også subscribet til hende, ret fine ting og ret inspirerende. Ville bare sige heads up hvis du ikke kendte hende 🙂
    Jeg har forresten lige købt en ny essie og lagt op på bloggen, hvad synes du? er ret vild med den selv… 🙂

 4. Pingback: Depend 227+5003

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.