China Glaze – Sun Worshiper

Kan i holde varmen? Høhø…. 😛 Puha det har virkelig været varmt de sidste par dage og jeg har haft tralvt med at fejre kærestens velkommen på den anden side af de 25 år. Først med vennerne på besøg lørdag aften og så familien igår. Så min lille Kr. Himmelfarts ferie har været fyldt med fest og farver! 😀 Nå men jeg har faktisk ikke rigtigt leget med neglelakke de sidste par dage, andet end da jeg lige tog den her skønne sommerfarve på i fredags, synes den var højst passende mht. navnet! Nu da solen er her, skal vi jo ikke brokke os! Men det har simpelthen været for varmt! Nå men der er vist en 3-4-5 lag på hver tå, bare for at få optimalt neon farve! 😀

Hvis i har lyst til at se den på neglene kan den ses her China Glaze – Sun Worshiper

Phew its hot! I celebrated this lovely weather we are having by worshipping the sun! Lovely color!! <3

China Glaze – Sun Worshiper

9 comments

    1. Ja det er lidt skidt 🙁 har overvejet et enkelt lag med hvid først næste gang og så se om det hjælper på det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.