Thunder and lightning!

Eller i hvert fald et lyn 😀 Mere blev det ikke til i går… altså af billeder af lyn. Der var mange flere end det, men desværre så bor vi sådan at man kun kan se på den ene side, det vil sige når det er drevet forbi vores “udsigt” så har jeg altså kun udsigt til andre huse på den anden side 🙁 Så måtte gå i seng med et enkelt godt billede af et lyn.Det nederste billede var et som jeg troede jeg fik taget, men desværre nej 🙁 Men man kan da ane 2 lyn! 😛

We had a bunch of thunder and lightnings over Denmark last night. I was only able to capture one ligthing 🙁 The bottom picture is also 2 lightnings but didnt get them as well 🙁 SIGH!

5 comments

    1. Haha det var nok bare ren held… 😀 Jeg var overlykkelig da jeg så jeg rent faktisk havde fanget det 😀 Jeg elsker virkelig også himlen når den kan lave sådan en scene der, helt vildt!

  1. Looks scary! Love the pics, though. 🙂 I just got a couple of the same Essies you did. Can’t wait to see you swatch them! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.