Depend Cracked Effect Neglelak

I går fik jeg de nyeste Depend Cracked Effect neglelak farver ind af døren og jeg har skyndt mig at få dem prøvet så i kunne se dem 🙂 Der er mange billeder i det her indlæg, så er du advaret 😉 Jeg har forsøgt mig med lidt forskellige farver, ikke nødvendigvis noget der måske passer helt sammen. Men mere for at I kan se hvordan det ser ud og så man kan få en nogenlunde ide om hvilke der måske var spændende 😀

Her har jeg brugt Depend nr. 245 som grundfarve og så nr. 5010 ovenpå. Det synes jeg egentlig fungerer hele fint sammen. Jeg skulle nok havde ladet den tørrer lidt længere tid dog, der er et par steder hvor man kan se den ligesom har “suget” farven med sig da den krakelerende effekt begyndte.

Grundfarven her er Depend nr. 247 og så har jeg forsøgt med lidt forskellige for at se hvordan grundfarven reagerede på den. Og det gik egentlig okay, men jeg har opfattelsen at den måske krakelere lidt for meget og derved er det svært at se der egentlig er noget på. Også her skulle den måske have tørret lidt længere.

To fine pasteller, her har jeg brugt Depend nr. 202 til grundfarven og 5008 på toppen. Det fungere rigtig godt sammen og det havde jeg egentlig også forventet 🙂

En af Depends shimmer farver som grundfarven her, Depend nr. 228 og 5006 på toppen. Den findes også som alm. farve og kan ses til sammenligning nederst i indlægget. Også her fungerer kombinationen rigtig godt!

Endnu en shimmer farve mere, Depend nr. 227 og ovenpå er 5009. Det fungerer også rigtig fint 😀

Her er det så Depend nr. 248 med 5007 på toppen. Den er virkelig fin med det diskrete shimmer i!

En lidt neon agtig farve. Depend nr. 161 med 227 oven på, det var meningen jeg ville ha puttet det på alle neglene men jeg brød mig egentlig ikke om kombinationen. Så kan jeg bedre li den nederste som er med 5009 på øverst.

Her ses Depend nr. 202 som grundfarven og først den blå shimmer 5007 og derefter 5011. Den er jeg helt vild med, synes det ser så fedt ud 🙂

En lille sammenligning af de to shimmer farver som nu kan fås i både alm. lak nr. 228 og som cracked effect nr. 5007. Det synes jeg er rigtig fedt de har lavet. Endelig mere af det 😀

Jeg er helt vild med de her farver og er så glad for at der er kommet endnu flere af den slags! Så mega thumbs up herfra 😀 Er i vilde med dem? Eller er det ved at være rigeligt med disse lakke derude?

Og så er det ved at være sidste udkald til e.l.f. konkurrencen, så hvis du stadig mangler at deltage så kan det altså nås endnu 🙂

Some new crack polishes from the Swedish polish brand Depend! I love them! 🙂

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review.

11 comments

  1. Gud kan man sådan noget med neglelak? Ja, der kan du bare se.. jeg har ikke en dut forstand på lige netop neglelak, men jeg forsøger da helt sikkert alligevel at forstå, når du oplyser os om ‘hvordan’ og ‘hvilket’ :).

    ..jeg bliver bedre til det, takket være dig.

  2. Så fede, så mega fede :o) hvor bestiller du dem henne?? Syntes kun de har mærkelige farver tilbage når man kigger i diverse matas’er i aalborg, men det nok fordi der er mange om budet til at købe dem :o)

    1. Lige dem her har jeg fået tilsendt for at vise dem på bloggen 🙂 Men de kan fåes hos Matas og andre der forhandler Depend mærket 🙂

    1. Tror bare det var fordi den virkede sådan lidt gennemsigtig, jeg kan også godt li den når jeg har kigget lidt mere på den 😀

    1. Den kan i hvert fald snildt pifte en anden farve op 😀 Ja altså med mindre det ligefrem er en sort du har på 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.