Vinderen af e.l.f. konkurrencen!

Først vil jeg lige sige tusind tak til alle jer der deltog 🙂 Super fedt i vil være med! Jeg håber at jeg har en ny konkurrence klar snart igen 🙂 Der var 72 deltagende og random.org var lykkens gudinde!

Det ser ud til at det hjalp at krydse alt hvad man ejer og har 😉 Stort tillykke Denise! Send mig fluks din adresse på blog@rijah.dk og så vil jeg sende den videre til Emilie som sørger for at sende lakkene til dig!

 

7 comments

  1. GUUUD!! Ej havde slet ikke regnet med at vinde :O Men er bare mega glad lige nu 😀 Sender fluks min adresse til dig 🙂
    Glæder mig så meget til at modtage min præmie 🙂 Har længe overvejet at købe den matte toplak 😀

      1. Har desværre ikke en blog 🙁 Men når jeg får dem prøvet, kan jeg da vise dem på din facebook side 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.