Eyeko – Vintage Polish

Lille pip fra mig som ligger og har ligget syg de sidste par dage også derfor der har været ekstra stille. Og så er det jo godt man har lidt klar 😀 Som f.eks den her mintgrønne fine farve fra Eyeko. 3 lag skal der dog til før denne dækker helt. Jeg er nok lidt overdosed på lige mintgrøn, den gør ikke lige så meget for mig, men er sikker på der stadig er en masse fans af den farve! 🙂

Nå ja forresten så skal jeg nok få svaret kommentarer og opdateret blogroll i løbet af de næste par dage 🙂 Er kommet håbløst bagud pga. den her dumme influenzasnue 🙁

Hvis du nu har lyst til at købe nogen af de her Eyeko lakke, så kan du med fordel trykke på linket ude i siden og samtidig få en lille gave med hvis du køber over et vist beløb. Og ikke mindst så er der gratis fragt i hele Europa, så det er absolut ikke dårligt 🙂 Jeg tjener en lille smule på købet hvis det er, men det er jo udelukkende noget som kommer tilbage til bloggen i form af neglelaks flash 😉

Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!
Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!

A quick post from me. I am and has been sick the last couple of days, hence the silence 🙂 This beauty is best a 3 coats! I am a bit tired of this mint green color, but I am sure a lot of you are still loving it! 🙂

8 comments

  1. I have to admit, this isn’t a favorite color of mine. If I go for green, I want it either lime green or deep rich emerald green!

  2. Hej rijah, er det mig der er blind, for jeg kan ikke lige finde link til Eyeko lakkerne, ville ellers godt se hvad det var for nogen. Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.