Loreal – 736

Et gemt, men ikke glemt indlæg 😛 Loreal – 736 købte jeg tilbage da Matas havde deres tilbud på neglelakker. Det kan nok anes på pegefingeren at der er lidt man kan se igennem, så den kræver altså to lag. Den er virkelig flot dyb mørkegrøn, den ser nærmest sort ud i flassken og når man har den på neglene. Synes den er et godt alternativt til at have en hel sort lak på 🙂

A deep dark green color! Love it and its a great alternative to a black color 🙂

Loreal – 736

10 comments

    1. Hej! 😉 Jeg er ikke så meget til sko desværre, har en str. 42 bred og eftersom der ikke er så mange muligheder der så er det ikke noget der rigtig hiver i mig :/ Men vil da helt sikkert kigge med hos dig fremover 🙂

  1. Pingback: L’oreal – 736

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.