Cult Nails!

En helt igennem skøn negleblogger “overthere” som hedder Maria, hun fik muligheden for at starte sit eget neglelak mærke. Og det blev så til Cult Nails. Pga. hun er blogger og ikke mindst fordi hun er meget vellidt og en fantastisk person så er det jo blevet en stor succes 🙂 Jeg har for nyligt bestilt hele hendes sortiment hjem fordi hun har en sommer kampagne tror jeg det er, Cult Convert Pack 😛 hvor man kan købe alle 9 neglelakker $75 dollars. Og så er der fragt for $11 dollars oveni. Så det er i alt 463 DKR for 9 neglelakker. Nu håber jeg bare ikke den ryger i tolden 😛 Hvis i har lyst til at kigge lidt nærmere på lakkene eller hendes blog kan det gøres her:
Cult Nails Shop
og hendes blog R3 Daily

I have ordered the Cult Convert Pack so soon I will have these beauties! If you dont know Cult Nails, hurry up and head over on their shop and take a close look 🙂 Cult Nails Shop

7 comments

  1. Nu har jeg ikke lige klikket mig ind på hendes side så ved ikke om det står derinde, men ved du evt. hvor de forhandles derovre? Eller er det kun online?

  2. Jeg har tit savlet over swatches af hendes neglelak! de er sååå fine.. Vil meget gerne høre mere om din bestilling når den kommer frem.. Om den er røget i tolden f. eks.. Overvejer nemlig selv at bestille pakken!

    1. Den kom skam her i Mandags 😀 Uden told eller noget, så det er gået fint, tror bestemt du trygt kan bestille det 😀 Og så det er gået ret stærkt 🙂

  3. Pingback: Cult Nails!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.