HOTmakeup – No. 4 Rio Purple Pink

HOTmakeup er et forholdsvis ukendt mærke for mig. Jeg bruger ikke specielt meget makeup og jeg tror måske at det er det mærket mest kendt for. Anywho så har de altså også udvidet med 20 neglelakker og jeg faldt over dem i min lokale Føtex, hvor der var 3 for 60 kr. Så jeg købte de her 3 med hjem. Må lige vende tilbage med navnene på de to andre, da jeg sidder på arbejde lige nu 😛 Men den midterste har jeg lige taget på og den hedder Rio Purple Pink. Og ja beklager de dårlige billeder, men har kun min mobil til at tage billede med her 🙁 I aften står den på svendegilde for min kærestes fætter og så har jeg fri til torsdag 😀

God weekend!

Hov forresten så har jeg opdateret min blogroll udfra alle jeres kommentarer, så i må da gerne lige tjekke jer selv og se om det står som det skal og virker 😉 Og hvis ik så skriver i bare en kommentar 😀

Her har jeg et enkelt lag på pegefingeren og 2 på resten. 1 lag kan se ud som om det dækker fint, men jeg kunne altså se igennem. Så det er 2 der skal til 🙂

Og her har jeg taget OPI – DS Original på, 1 enkelt lag. Og til sammenligning nederst hvordan den ser ud alene på neglene. Jeg er helt vild med den her kombination, lilla og holografisk lak! Wohoo 😀

Tried a new danish nailpolish brand today, HOTmakeup! They used to just have makeup, but now got a line of 20 different nailpolishes as well. I tried out the Pink today and added a single coat of OPI – DS Original. I am loving this! For comparison the bottom picture is the DS Original alone. Have a great weekend!

23 comments

  1. Nej hvor skønt. Jeg har også netop været i føtex og faldt også over dette mærke.
    Havde læst om dem på en anden blog og tænkte jeg ville prøve lykken 🙂 Købte 4 stk, incl. den orange/ferskenfarvede du også fik fat i.
    Er meget spændt på at se hvordan den ser ud ! 🙂

  2. Hold da op en smuk kombination! Original er bare så fed 🙂 Og jeg er rigtig imponeret af de her lakker indtil videre 😉

    Ang. link så tror jeg du linker til min gamle blog, min nye adresse er http://www.vettelicious.com (uden blogspot delen). Men jeg føler mig helt besværlig for at nævne det, så hvis det er bøvlet at fixe skal du ikke tænke på det 🙂 Og tusind tak fordi du linker til min give-away!

  3. Super fed farve – specielt med Opien over! Jeg kendte heller ikke mærket, men kan se de reklamerer for det på Fjæsbogen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.