Battle of the blue nailpolishes!

Det er på tide med lidt anderledes indlæg! Så jeg tænkte at det ville være lidt sjovt og vise lidt forskellige farver op mod hinanden så man evt. kunne opdage en ny farve, hvis i nu har misset den herinde, eller simpelthen bare for at sammenligne dem 🙂 Så her er en omgang forskellige blå! Kom gerne med forslag til en ny farve, så vil jeg lave det i det næste indlæg.

Jeg har installeret et plugin der viser billederne i stor format hvis man klikker på et hvilken som helst billede på bloggen og samtidig vil i også kunne læse navnet på neglelakken 🙂 I kan også nøjes med at holde musen over billedet i et øjeblik og så kommer navnet også frem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I wanted try a different kind of post! So here is a small comparison of some of my blues. You can see the name of the color if you click the picture or just simply hold your mouse over the picture 🙂 If you have an idea to a color I should put on here, let me know in the comments 😀

(SORRY TO GOOGLE READERS, POST IS KINDA MESSED UP)

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.