A England – Tristam

Den sidste a-england lak hedder Tristam og er også holografisk. Synes dog ikke det er så meget igen i forhold til massere af de andre holografiske derude. Men den er pæn og dækker fint ved et enkelt lag 😀

Første feriedag, som var i dag, stod jeg op kl.9.30 og tog ned i fitness world sammen med min kæreste og trænede! Wohooo det er godt at komme igang med at træne 🙂

A England - Tristam

The last a-england polish, also a holographic, not as much as normal holos but still a good deal, great coverage in a single coat 😀 Today was the first day of my summer vacation and what better way to start it with joining the local gym and going for a nice workout together with my boyfriend 😀 Woohoo 😀

12 comments

  1. Det var bare ned og 7 min. cykel opvarmning og så tog jeg 25 mins interval på cyklen og sluttede af med 8 mins. crossfit. Så det er stille og roligt at starte ud med 🙂 Orker ik hold træning 😛

 1. Den er vildt flot den farve, blå er min yndlingsfarve så det er da lige en lak for mig!

  Og det lyder godt med træning, nu er det længe siden jeg har været afsted, men man har det nu så godt med sig selv bagefter 🙂

 2. Lækker farve, det ser ud på billedet som om at der ikke er den store farveforskel mellem negle og flaske.
  Hvilket jeg synes er en sjældenhed.

 3. Lækker farve og fedt med træningen, det giver bare ekstra energi til resten af dagen 🙂

  og god ferie _:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.