Cult Nails – Iconic

Jeg holder fri.. og det kan vist mærkes herinde 🙂 Jeg har lige en vagt i morgen og så har jeg sommerferie i de næste to uger. Puha det bliver skønt, kan virkelig mærke helt ud i fingerspidserne at det har jeg brug for. Så kl.19.00 i morgen så har jeg friiiiii 😀

Og apropos fingerspidser, så er det denne skønne farve der pryder mine negle i disse dage. Endnu en Cult Nails der bare har overrasket mig og er blevet på i flere dage.. Hvad skal det ikke ende ud med? 😀 Ved 1 lag kan i se den dækker helt, men mangler lige det sidste, så der foretrækker jeg nok 2 lag. Elsker det her gyldne skær den har i sig! Fantastisk farve 🙂

Another color that just blew me away! I love this one as well that it to, stayed on the nails for days! 🙂 1 coat is fairly alright but I prefer 2.

Cult Nails – Iconic

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.