Cult Nails – Captivated

Den for nylig helt udsolgte Cult Nails Captivated er så flot! Altså den er så flot at jeg tog den på og ikke fjernede den igen, eller jo lige for at prøve nogen andre lakker, men så kom den på igen! Det tror jeg altså aldrig er sket før 😛 Synes det glimter så fint og muligheden for at lave en såkaldt “gradient” manicure er jo oplagt. Maria har lavet en virkelig fin video og indlæg om det her. Jeg er egentlig lidt ked af at vise en lak som ikke kan købes mere, men det ville jo også være en skam og IKKE vise den når den nu er så flot 🙂

Det her er i øvrigt indlæg nr.1000!!!

This beauty is sadly sold out over at Cult Nails, but I wanted to show this anyway! I have never worn a polish as long as this! Been over 7 days! I love it <3 Oh this is btw. post number 1000!! Wohoo 😀

9 comments

  1. I love this, its so pretty. Sadly I do not own this. 🙁

    congrats on the 1000 post!! 🙂

  2. Gud hvor er den flot! Den ville jeg gerne have, hvilket er typisk, når den nu ikke kan fås 😀
    Tillykke med nr. 1000 – glæder mig til de næste 1000 🙂

  3. Jeg missede den lige med en halv dag, til gengæld nåede jeg udsalget, så jeg har mine første Cult Nails lakke, som jeg er super spændt på at prøve. Og tillykke med post nr. 1000, det er jo for vildt!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.