HM Sommer 2011 neglelakker

Så fik jeg endelig prøvet alle de neglelakker jeg købte i HM for et par uger siden 🙂 Der var en del som drillede lidt da jeg skulle have dem på. Faktisk var der kun 2 som var nogenlunde nemme at få på uden problemer. Men ja man får vel hvad man betaler for 😛 Enjoy!

Gul… Ikke en fornøjelse at lægge på.. som det vel kan ses!

Den her kom faktisk fint på, ved bare ik helt hva der sker på ringfingeren med den streg der 😛

Død over mintfarver! 😛 De er altså ikke min ven, slet ikke fra HM!

Sådan okay, men begyndte at boble ved lag 4 🙁

Glitter lakker er jo altid yndlings og den her var faktisk også hel fin, både at lægge på og tage af.

Coral farve der både ser fin ud og er nem at lægge på.. WIN 🙂

Blå er næsten mint ik? Den her var i hvert fald endnu et helvede.. det ka i godt se ik? 😛

En drøm at lægge på! Dækker ved 1 lag og er helt fantastisk fin, ville købe en spand med den her hvis jeg kunne 😀 Mmmmm lyserød shimmer på en pink lak!??! Helt igennem fantastisk farve!

Et closeup af denne smuksak!

Vi runder af med en mat top coat på den og som i kan se bliver den ligesom lidt mælket i farven som jeg fortalte i indlægget om Make Up Store’s Victoria – se indlægget her

Finally got all the summer colors from HM tried! Some of these are a nightmare to put on!

12 comments

 1. Købte kun den ene af de her pakker – og det var sådan set kun for at få den blågrønne glitter! haha.. Den kunne jeg godt bruge spandevis af.. Men de ser nu ret fine ud når man ser dem på!

  Jeg har den lyserøde til overs – det er slet ikke en farve for mig, så hvad siger du til at jeg sender den til dig – så er der da nogen der får noget ud af den 😛

 2. Elsker den gule farve!! Købte for nylig en Sally Hansen i Matas, og den er også komplet umulig at lægge på, det bliver bare ikke pænt, øv!! Og den er da alligevel ikke den billigste man kan få af slagsen!!! Selv din gule her ser pænere ud!!;=)

 3. Hvor er jeg egentligt glad for, at det så ikke kun er mig den er gal’ med.. At det er lakkerne der driller! Troede lige jeg var helt uduelig, hehe.
  Forresten Rijah, har du benyttet siden Asos.com? Hvis ja, hvordan er det med fragt, told osv? Jeg kan nemig ikke rigtigt finde svar, men har læst nogle gode oplevelser et eller andet sted.
  Knus!:-)

  1. You’re welcome 😉 Well its good they are so cheap at least, so if you did buy them it wouldn’t be a disaster if you didn’t like them 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.