Make Up Store – Victoria

Så fik jeg taget nogen billeder af endnu en Make Up Store lak 😀 Den her er meget gennemsigtig, men med et par lag så ser den helt fin ud. Den er sådan en mellem ting mellem bronze farvet… Hhm og da jeg spurgte min kæreste, blev svaret.. Glimtende mudder..? Tror ikke jeg er helt enig med ham der 😛 Men kan ikke rigtig sætte fingeren på hvad farven helt præcist er 😛

Her er Makeup Store’s Top Coat Mat ovenpå. Den er ikke så tydelig før på ringfingeren hvor man kan se at farven bliver lidt mere mælket i det. Det kan man tydeligt se hvis man kigger på det nederste billede hvor det til højre er med top coaten på. Det er svært at vise en mat top lak når man bruger blitz men den er altså mat og ikke skinnende som det ser ud 🙂

Tried on another Make Up Store polish without and with mat top coat on 🙂 It gets a milky color when its applied. Looks great! 🙂

Disclosure: Top coat was a gift from Make Up Store. The polish is bought for my
own money.

13 comments

 1. Hej Rijah! Jeg kan ret godt lide din blog, derfor har jeg nomineret dig til en Sunshine Award. Tjek min blog for mere info! 😀

 2. Nøj, hvor er den flot 🙂 Er helt vild med den lilla/blå glimmer og guld glimmeren. Det giver farven noget mere end bare at være en almindelig bronzefarvet 🙂

 3. Hej, ved godt det ik har noget med indlægget at gøre, men håber du kan/vil hjælpe mig alligevel.
  Jeg har lige været i magasing og købe nogen OPI neglelake, og nu har jeg lige opdaget at en af dem er gået i stykker – børsten er gået af den sote prop, så tror du at det er en jeg vil ku få byttetet, eller kan man ligme den fast med noget lim, både propen og børsten er hul, så jeg ved heller ik rigtigt hvordan den skulle ku ligmes :'(
  Håber du kan hjælpe.
  P.S Elsker din blog 😀

  1. Du burde helt bestemt kunne få den byttet, nu kender jeg ikke lige Magasins bytteregler, men den lyder rimelig defekt den flaske, så tag den med i butikken og hør ad 🙂 Og tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.