Eyeko – Coral Polish

Nu må jeg vist hellere få vist de sidste Eyeko lakke inden de helt bliver pillet af programmet. Så her er deres lækre Coral farvede lak.. Dog synes jeg den bliver mere rød når den kommer på, end koral farvet. Men den dækker helt fint ved et enkelt lag. Der står som i kan se på flasken “For resort nails” og så vidt jeg ved betyder resort feriested, ved nu ik lige hvad der er specielt ved en koral farvet lak at den ligefrem er til ferie. Dog kan det jo også betyde in last resort altså i yderste nødstilfælde.. Så eh ja en farve man kun tager på når man virkelig ikke har andet? Har i et gæt? 🙂

Husk i kan bruge min ambassadør kode E15608 hvis i gerne vil bestille så får i en gratis gave med 🙂 Bare tast E15608 eller klik på en af bannerne her i indlægget.

Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!
Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!

So I better show you some more Eyeko polishes before they are discontinued 😛 This is a coral colored polish but the more coats, the redder it gets. And I have some doubts about the “For resort nails”, what it exactly means? Any of you that can help? 🙂 You can btw. use my ambassor code if you would like to order from Eyeko and then you will receive a free gift in your order 🙂

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.