Min info?

Fik for et godt stykke tid siden kreeret disse visitkorts inde på vistaprint.dk. Måtte slippe omkring 340 kr. for 1000 stk. men så var der altså også print både for og bag 🙂 Synes selv de er blevet mægtig fine og har da allerede fået delt et par stykker ud! Det eneste jeg er lidt ked af, er at i mit twitter nick så er 1-tallet ikke så nemt at tyde. Men det går vel og man kan jo også finde min twitter profil ude i højre side hvis man alligevel kigger forbi her på siden 🙂 Synes I i øvrigt at det er tid til ny header? Har selv tænkt lidt på det nemlig….

Har I i øvrigt set den lækre nyåbnede shop på edgy.dk? Jeg er stadig i overvejelses fasen, da der er en del der frister! F.eks nogen af de super lækre ringe derinde! Se nu den her fine æblering 🙂 Den er da sød!

Got some businesscards a while back! I love them 😀 And I found a newly opened webshop with this cute applering 🙂 edgy.dk

 

 

18 comments

 1. Hvor er de fine dine visitkort 🙂 Jeg fik ikke Twitter og FB med på mine, FB var jeg vist kun lige kommet igang med da jeg bestilte visitkort – men det må blive en anden gang, så dyre er de jo heller ikke at få lavet.

  Jeg synes det lyder som en god idé med ny header, nok fordi jeg selv lige har skiftet 😀

 2. De ser godt ud, dine visitkort! Jeg kan meget godt lide din nuværende header – og den passer også godt til de kommende efterårsmåneder.
  Men det kunne da også være fedt med en ny, med andre flotte lakke på.

 3. Rigtig fine visitkort 🙂 Meget mere spændende end mit fra jobbet, haha!

  God idé med headeren 🙂

  1. Tak 😀 Ja jeg er også virkelig i tvivl 😛 Så det var lidt for at høre hvad i synes, så der er både for og imod! Så jeg overvejer videre 🙂

 4. Super fine kort.
  Hvis du selv har designet logoet på, kunne du bruge det i en ny header?

  Tak for en super fin blog. Æææælsker neglelak, og synes din blog er super fed.
  hilsener
  Anne Lotte

  1. Tak 🙂 Det har jeg desværre ikke 🙁 det er en jeg fandt inde på deres hjemmeside, så hvis jeg skal bruge noget lign. må jeg vist selv kaste mig ud i det 😛 Og tak jeg er glad for at du kan li det her 😀

 5. Super fine kort du har fået lavet… har selv en stak liggende, men har fået nyt mobil nummer så nu er de ubrugelige 😛

 6. Pingback: Min info?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.