Fraklip..

I går da jeg lagde den grønne lak på min højre hånd så ville jeg lige have nogen billeder af dem også… Men ehm ja som enhver der ejer et spejlrefleks kamera ved, er det ikke bare lige så nemt igen at tage et billede med venstre hånd, da det åbenbart er opfundet til højrehåndede? Nå men may I present… Bloopers 😛

Der er ikke så mange da jeg simpelthen opgav, men jeg går ud fra i kan se hvordan farven er 😛 I hvert fald på det øverste og nederste 😉 Jeg tror jeg plejer at tage omkring 10-25 billeder pr. lak.. så I kan selv regne ud hvor perfektionistisk jeg er med billederne før (jeg synes)de er perfekte til at kunne redigeres til bloggen. F.eks det nederste skulle man jo umiddelbart tror kunne bruges hvis man nu lige drejer det lidt, men så er der altså stadig genskinnet på flasken som er alt for meget. Så ja duer ikke! Nå ja og så er den elendigt lagt på, da jeg fik lidt tidspres da jeg skulle tidligt i seng, så den var nok aldrig kommet på bloggen alligevel. Ikke på den højre hånd i hvert fald… Oh ja lakken hedder i øvrigt In the Lime Light 🙂

Tried taking pictures of my right hand last night.. It was not a success 😛 So these are bloopers!

3 comments

  1. Pingback: Fraklip..