Lidt neon…

Ovre på et af de smukkeste steder på nettet aka Beautyspace.dk har Anette haft gang i lidt surf, sommer og farver! I dagens indlæg blev der flashet nogen lækre neonlakke fra Essie og da jeg allerede sad med neon på neglene, så tænkte jeg ville prøve lidt af de andre som jeg nu ligger inde med, mest for at se hvordan de ser ud i kontrast til hinanden, det blev så til lidt prikkerier og sårn’ 😛 Den lilla man kan se en prik af er altså også en neon, den hedder Flying Dragon og kan ses lige her. De andre er lidt forskellige China Glaze lakke; Sexy in the City(blå), In the lime light(grøn) og Yellow Dot Polka Bikini(gul). Den “mørke” orange streg er Essies Bright Tights. Bunden er lagt af Misa’s Lather, Rinse, Repeat som jeg viste på facebook siden i weekenden, den ser dog meget mere heftig ud der, længe leve mobil kamera! 😀 Men jeg er da især blevet helt vild med In the lime light, så den skal da nok på fusserne inden længe. I øvrigt har jeg lagt en hvid basefarve inden jeg tog Misa lakken på for at få en bedre farve frem med færre lag.

Det var egentlig ikke meningen jeg ville vise det, da jeg ikke synes det ser særlig pænt ud 😛 Men tænkte hva faen det kan i vel nok klare ik? 😉 Forude i den her uge har jeg 3 arbejdsdage som starter i morgen, så håber på at jeg får smidt lidt indlæg sammen alligevel, måske ikke lige flash af nogen neglelakker men så lidt andet jeg håber at kan finde frem til jer 🙂

I tried some dotting and such to see how the different neons I have would look like next to each other. I used some different colors that you can see the links to in the danish text 🙂 If you cant find them or want to know a color just ask in the comments 😉

7 comments

    1. Tak 😀 Altid noget nogen kan li det 😛 Klippede neglene da jeg stadig havde det på og der blev jeg egentlig lidt vild med dem selv 🙂

  1. Pingback: Lidt neon…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.