OPI – Give me the moon!

En af de ny erhvervede neglelakke fra min tur på Ro’s Torv. En lækker lysegrå meget gennemsigtig lak. Med et hint af blå/gråligt shimmer i, så synes jeg helt bestemt den er sit navn værdigt 😀 Det ser i hvert fald rigtig fedt ud når man kan se effekten fuldt ud, som mest kan ses på lillefingeren. Den er også lækker diskret og klart en farve som er arbejdsvenlig, hvis man nu ikke er til de skrigende farver og i den dur 😛

Min weekend stod på lidt grill hos en af mine kærestes venner, arbejde hele lørdagen og så skulle man tro fuldstændig afslapning var på programmet i dag, og det var det næsten også.. Hvis man lige ser bort fra jeg stod op kl.7.30, tøjvaskning og ikke mindst 1½ time til træning 😛 Håber i har haft en skøn weekend!

I really like this color and the name is so right for it! Love the blue/grayish shimmer!

13 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.