Eyeko's neglelakker udgår

Nogen har måske opsnappet det og for andre er det helt nyt, men i hvert fald ser det ud til det er sandt! Eyeko’s velkendte lakker udgår. Så hvis du skal nå at få dem er det ved at være sidste chance. Du kan evt. benytte min ambassadør kode E15608(eller tryk på banneret) og få en ekstra lille gratis gave med i din ordre. Som altid er der gratis fragt på ordre over £15 ~ 127 dkr. Hver neglelak koster £5, så hvis du bestiller 4 af dem får du altså gratis levering 🙂

I øvrigt har jeg hørt de varsler nye lakke, så det er ikke fordi vi skal undvære lakker fra Eyeko i al evighed! I kan se nogen af mine billeder af Eyeko lakkene nederst. Hvis I vil se nærmere på dem, klik på billedet for at komme til indlægget. Kan da i øvrigt se at jeg mangler at vise en del, men det må jeg jo så gøre noget ved snarest 😉


Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!

Some might already heard it and its news to others! It seems that the rumour is true! Eyeko polishes will be discontinued, so its the last chance to stock up if you have any favorites. If you use my ambassador code E15608(or click the banner) you will get a free gift in your order and if you order for more than £15 so thats only 4 polishes 🙂

9 comments

  1. For fanden tøs… du skræmte mig da næsten til døde. Troede lige at de holdt op for evigt.

    Jeg trækker lige vejret dybt igen 😛

    1. haha det er sjovt hver gang jeg tænker eyeko tænker jeg faktisk på dig fordi du har vist så mange af dem på din blog 😀 Så håbede ikke at du ville blive alt for trist 😛 men det ser ud til at det er reddet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.