Cult Nails – Always Winning

Jeg er efterhånden nået igennem Cult lakkene, mangler kun en efter den her. Det er lidt trist 😛 Ville så gerne også vise jer den nye kollektion hun har lavet, men har desværre ikke råd til at købe den lige nu 🙁 Så jeg må nøjedes med at beundre dem på afstand 🙂 Har i øvrigt en pakke Misa lakke liggende og venter mit lokale posthus, dem viser jeg nok lidt af i morgen. Nå men videre til den her smukling som jeg har på i dag. Den minder sådan lidt om jul.. ved ik lige hvorfor men jeg tænker på jul når jeg ser på dens glimmer og så at den er lidt grønlig gør det altså ikke bedre 😛 Synes den er meget speciel og er ikke en jeg har set før. Tror den vil være flot oven på en sort måske.. må lige eksperimentere lidt med det 😀

Almost to the last of my cult nails polishes.. feel kind of sad since I really wanna show you the new collection as well, but I dont have money for it right now, so will have to be when I get some for it 🙂 I get kind of a christmassy feel with this polish, must be the green and glitters 😛

12 comments

  1. Njah jeg synes nu ik de er så store igen, det var i hvert fald ikke noget som gjorde det blev et problem at få det af igen 🙂 Og hvis de er størrer så plejer det jo at blive en del mere besværligt at få af 🙂

 1. Rijah. Jeg elsker din blog!
  Har derfor nomineret den til en Sunshine Award.
  Tjek min blog ud i løbet af i morgen for yderligere info:)

  1. Tak Frk. Fine. Det var virkelig sødt af dig, jeg håber jeg får tid til at få lavet et indlæg med den, men går en rimelig heftig tid imøde på job, så det kan være den bliver gemt lidt til mere afslappende tider 🙂

  1. Tror ik lige jeg kender den fra Gosh, men det er da rart at vide der er en let til gængelig hvis man mangler en farve mere ala den her 🙂

 2. Hold da op en skøn farve! 🙂 er det forskellig farvede glimmer eller holoografisk glimmer der er i? Kan ikke rigtig lure det. Men er en ny fan xoxo
  Theresa

  1. Jeg er næsten sikker på det er holografisk, men ærligt talt kan jeg heller ikke rigtig lure det 😛 Og velkommen til! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.