Så er vi online igen!

Så gik det hele endelig op i en højere enhed og min blog er kommet på næsten som den plejer at se ud 😉 Så kan det være jeg kommer tilbage til normale blogtilstande igen inden længe. Nu har jeg lige 2 dages arbejde der skal overstås og så 4 dage fri. Så mon ikke det kan klares? Dem af jer der følger med på bloggens facebook side har nok set at jeg har fået lidt nye lakke, men til jer der ikke er med der, så skal i da ikke føle jer snydt. Dette er 3 af mine seneste tilføjede neglelakke til samlingen. Mine første og absolut ikke sidste Deborah Lippmann’s! Fra venstre: Waking Up in Vegas, Boom Boom Pow og Marquee Moon!

I samme ombæring vil jeg da mægtig gerne have min blogroll fyldt op igen! Den er desværre gået tabt ved flytningen, så linker du til mig, så skriv dig på i kommentar feltet så du kan komme på igen. Hvis der er nogen nye/gamle læsere som vil på så skriver i selvfølgelig også bare. Eneste krav er et link fra jer 🙂

Så velkommen til mit nye webhjem, jeg håber I derude stadig har lyst til at følge med 🙂 Hvis i oplever nogen fejl eller lign. så må i meget gerne skrive dem i kommentarer, så de kan blive rettet 🙂

Photobucket
The blog is finally back online! Yay! So welcome back! 🙂 I got these 3 this week, my first Deborah Lippmans! Wohoo I am loving them already!

24 comments

  1. Du er selvfølgelig på 😀 Jeg har tilføjet dig, nu ska min blogroll bare lige dukke op også 😛 og tark <3

  1. Tusind tak 🙂 Du er da selvfølgelig også kommet på 😀 Den kan nok først ses i morgen dog 🙁

 1. Velkommen på BD 😀 Er vild med den nye header, selvom jeg også var vild med den gamle. Er dog ikke så glad for reklamerne (ikke for at brokke mig), det er det værste når alle i prof. bloggere smutter herover :/ Men det er heldigvis til at leve med 😀 😀
  Jeg vil meget gerne på din blogroll 😀 Du er i hvert fald på min 🙂

  Hilsen Denise

  http://www.passionsforpolish.blogspot.com

  1. Tak Denise 🙂 Reklamerne er der ikke så meget at gøre ved, de gør jo bare at jeg kan blive ved med at vise neglelakke, men godt at vide det ikke er så generende igen 🙂 Du er på, den dukker dog nok først op i morgen på et tidspunkt.

  1. Thanks 😀 I was like dropping my jaw when I found out the store had it.. It was a test-polish that hadn’t been used, so I got it £5 cheaper than normal price! Talk about good luck! 🙂

 2. Så lige at du havde joinet BD. Jeg har dig stadig på min blogroll, og vil gerne med på din.

  Lækker header i øvrigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.