Models Own new collection: Beetlejuice

Dem der følger med på forskellige negleblogge har nok set det her billede et par gange i løbet af ugen, men for dem der ikke gør så er det nok nyt 🙂 Models Own varsler nemlig med deres næste neglelak kollektion og de skulle gerne komme på deres hjemmeside i November. Det ser ud til at de alle er duochromes og i så fald kunne man tro at den første i hvert fald er meget lig Peridot og de andre kunne minde om nogen fra Orly’s Cosmic Fx collection, altså ikke noget man ikke har set før. Men mon ikke de kunne ryge med hjem når jeg alligevel skal købe nogen af deres andre lækre farver som de nu lokker med 😉 Deres hjemmeside kan findes her ModelsOwnIt.com. De har i øvrigt et tilbud på lakke lige nu, hvor du kan købe 3 neglelakke og så sparer du £3 og ved 5 lakke sparer du £7.

Er du fristet? 😀
Photobucket
I am sure most of you already seen this picture, but since I have been offline I still wanted to share it. The collection looks like having some similarities with Peridot and Orlys Cosmic Fx collection, so I might just be waiting to get this until I have some more Models Own polishes. Since the blog has moved I have lost my blogroll, so if any of you wanna get on it again, please leave me a comment with your info. The only thing I want from you is a link back 🙂

18 comments

 1. Nr. 2 og 3 minder egentlig også meget om Macs neglelakke fra Venomous Villains kollektionen. Men flotte er de stadig. 😀

 2. Synes de er flotte, men ikke specielt nyskabende…..til gengæld får man dem jo lidt billigere end de dyrere mærker, som du også skriver og det er da en klar fordel 🙂

  (PS…skrifttypen er meget lille….måske det bare er mig 🙂 )

  1. Nej de er ikke ligefrem noget man ik har set før, men det er fedt de billigere mærker laver det også jo 😀
   Hmm kan du prøve og holde ctrl ned og scroll op på din mus, det kan være du har fået gjort siden lidt mindre på et tidspunkt? Den er sådan ret normal her nemlig. Ellers vil jeg meget gerne se et screenshot, da jeg selv har kørt lidt op og ned med størrelsen på siden, så kan godt være jeg ikke ser sådan det ser ud normalt 😀

 3. Glæder mig i hvertfald til at se swatches på de forskellige polish blogs, så man kan bestemme sig om det er nogle man vil tilføje til samlingen

 4. Wow, de godt nok vildt flotte, især de fire første 🙂 er det nogen der holder godt / længe på neglene?

  1. Models Own’s lakker er så holdbare! Det er sjældent at mine lakker holder mere end 2 uden toplak, men det er nu dag 6 at jeg har samme lak på og den ser stadig ud som på dag 1 🙂

   Kh. <3

  2. Dem jeg har prøvet havde i hvert fald fin holdbarhed så kan kun være enig med NailsAndColors herunder/over.. Kommentarer vises lidt random har jeg fundet ud af 😛

 5. Jeg har også kigget på disse da de dukkede op på facebook 🙂 Tror lige jeg venter med at købe dem til at jeg har set nogle swatches, der er jo ikke noget ved dem hvis de ikke er duochrome 🙂

  Btw. så dukker du ikke op på bloglovin og den siger også at den ikke kan hente post fra bloggen selvom den har fået den nye header op på det lille billede ude i siden 🙂 Men tillykke med du er kommet over på Bloggers Delight og blevet professionel 🙂

  1. Tak 🙂 Jeg skrev til bloglovin her igår da jeg også ku se den var gal, så den bliver forhåbentlig kigget på i morgen 🙂 Ahhh vil nu ikke kalde mig selv professionel 😛 Vi kan snakke om det igen hvis jeg kan leve af det fuldtid hehe 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.