Deborah Lippmann – Waking Up in Vegas

Se nu en lækker lak! Selveste Lady Gaga har været på forsiden af Vanity Fair med den her på! Needless to say så blev den jo straks en mega sællert.. Alt hun rører bliver jo til guld, well nærmest. Synes det er lidt sjovt så meget den ikke ligner farven i flasken når den kommer på neglene. Men lige meget hvad så er den altså super flot og dækker rigtig godt ved et enkelt, lidt tykt, lag. Den er i øvrigt købt i en lille butik der hedder Martens i Løkken for 150 kr 😀 Jeg vil forsøge at huske fremover altid at skrive hvor jeg har købt neglelakkerne jeg viser frem. Både som en service for jer, men også hvis jeg nu finder nogen gode sælgere på nettet at jeg og andre kan finde dem igen 😀 Vi går jo en mørkere tid i møde og dermed også en sæson hvor man fint kan bære en grå, er i med på den? 🙂

Photobucket
Photobucket
Billed credit: http://toomanygrandmas.com

I love this color! Seems like Lady Gaga did as well! This color got insanely famous after this cover, but of course 😉

8 comments

    1. Der er jo en del grå og vælge imellem, bla har Gosh en der er ret flot, så der er i hvert fald et billigt og nemt alternativ 🙂

  1. sidst jeg var i martens havde hun ikke nogen grå, kan du måske fortælle om hun ha fået flere af lakkerne hjem ?

    1. Hmm nu var jeg ikke selv afsted, det var min mor, så jeg ved det faktisk ikke, men mon ikke du kan ringe til butikken og hører? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.