Rescue Beauty Lounge – Poco a Poco

Jeg fik for nylig nogen Rescue Beauty Lounge lakker hjem og det var deres nyeste kollektion Firebird, som man fik muligheden for at pre-order hvis man følger RBL på facebook. Det kunne jeg jo selvfølgelig ikke holde fingerne fra 😛 Så de røg i indkøbskurven og de er så bestilt direkt på RBL.com! Jeg har vist jer dem alle ->her<-, hvis I ikke lige kan huske det 🙂 Lidt om selve lakken, det er en lys pink med mikro shimmer som skifter lidt i intensiteten alt efter hvor meget lys der kommer på, som i kan se nemt på nr. 2 billede. Der skal i hvert fald 2 lag til før den bliver pæn synes jeg, men udover det er den skide flot 🙂

Vil lige høre jer om hvad i synes om billed størrelsen? Er det for stort? Nu da jeg skal bruge en anden skabelon, bliver jeg nødt til at lige finde ud af det med størrelserne på billedet. Så i må meget gerne skrive hvad i synes om det. I kan evt. se den måde jeg satte billedet i det forrige indlæg op, altså hvor der er to knap så store billeder ved siden af hinanden. Jeg foretrækker selv de store 😉

I recently got the new Firebird collection from RBL and I love them! Especially this one because of the pretty pink microshimmer! I also wanna hear what size pictures you prefer on the blog? Big, like in this post or 2 in 1 picture like on my previous post?

12 comments

  1. Hold da op, det tog mig lang tid at finde kommentar boksen (pinligt!) 😀 Sikke en sin sart farve! Men synes billedet er for stort.. Jeg ved ikke om det skyldes, at jeg sidder med en 10″ skærm, men jeg kan kun se to negle ad gangen.. Ville gerne kunne få et bedre overblik over det, så ville forslå en smule mindre? 🙂 Ellers mega flot!
    – Theresa

    1. Åh det går da nok 😀 Det er jo bare dejligt du læser med 🙂 Jeg har også bestemt mig for at tage de små fremover så i alle kan være med 😀

  2. Virkelig lækker farve 😀 Billederne er for store til min smag, og jeg kan kun se halvdelen af billedet af gangen på min 13″. Hellere lidt mindre billeder 🙂

  3. Flot neglelak, har hørt meget godt om Rescue Beauty Lounge 🙂 Med hensyn til billederne synes jeg også de er for store. Sidder med min MacBook på 13″ og kan også kun se to negle af gangen, er enig Theresa om at to mindre billeder ved siden af hinanden er bedre 🙂

    1. Ja samme her og med de lakke jeg har prøvet kan jeg kun blive ved med at rose mærket 😀 Tak for feedback og det er allerede taget til efterretning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.