Essie – Demure Vixen

Denne neglelak stammer fra deres 2010 sommer kollektion, der var lidt af hvert hvis i kan huske den. Jeg lavede et indlæg om den her. Der var ikke rigtig nogen af dem der sagde mig det vilde og jeg købte derfor heller ikke nogen af dem. Den her var så tilfældigvis i mit nylige Trendsales kup og nu fortryder jeg da lidt jeg ikke har fået neglene i den noget før. Den er jo super smuk, jeg elsker jo lakke med den her slags mikroshimmer i, ligesom den fra RBL jeg viste igår. Det er altså to die for! 😛 2 lag skal der nok til før at der er bedst dækning.

Tusind tak for input med billederne igår, jeg har taget det til efterretning og vil fremover lave et billede som det i ser her. Jeg var selv lige forbi en mini computer og kunne godt se det nok ikke var så smart igen 🙂 Eneste grund til at jeg var lidt tøvende med denne format er at jeg jo skal lave to billeder lige høje og så ryger der jo noget i hver ende som plejer at være der… Det er jeg lidt ked af, kan jo godt li at mine billeder ligner hinanden 🙂

This beauty is from Essies 2010 summer collection.. Its a mystery to me why I haven’t gotten it before now! Its gorgeous!

8 comments

  1. Jeg købte Demure Vixen (fedt navn i øvrigt) i 2010, efter at jeg havde overvejet den eller Essie ‘Main Squeeze’. Demure Vixen er bestemt også en af mine yndlings – en lidt mere ‘oomph’-udgave af gammelrosa 🙂
    Essies nye ‘Ladylike’ ligger i øvrigt meget tæt på Demure Vixen, men Ladylike er bare uden det rigtig flotte microshimmer, som lige giver det ekstra pift til en ‘kontorfarve’.

    1. Ja det er vist en meget rammende beskrivelse du kommer med der 😀 Jeg har set på Ladylike i Matas var det vist og synes egentlig også den var ret tæt på den her ja 🙂

  2. Ej hvor er det bare en fantastisk flot lak 🙂 Måske skulle man føje den til ønskelisten (selvom kærsten er ved at få flip over, at jeg har så mange lakker! 😀 )

    1. Haha man kan aldrig få for mange lakker 😛 Bare sig til ham det er billigere i længden end sko 😉 medmindre du også shopper en del sko self. så kan man vist ik få lov til begge dele 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.