Deborah Lippmann – Boom Boom Pow

Nogen så måske jeg smed et billede på facebook siden igår hvor jeg sidder med folie på alle neglene og det var så den her jeg forsøgte at få af. Jeg fik den skam også af 😛 Men det er første gang jeg har måtte ty til foliemetoden, det var billedet til venstre som havde en 2-3 lag plus topcoat, så det er der vist ikke noget at sige til. Jeg har ikke lige noget indlæg om det, men hvis du er mere interesseret kan du se en YouTube video med det her. Selve lakken består af fine forskellige størrelser glitter, ud fra hvad man kan læse på Deborah Lippmanns egen side skulle det være 24 karat guld støv der er i og det er da ret sejt! Jeg er egentlig ikke specielt vild med den kombination som jeg viser her, fordi den har fået lidt for mange lag, tror jeg skulle have nøjedes med et enkelt, i stedet for de 2-3 der er kommet på. Alligevel har jeg først fjernet det i går efter at have haft det på siden lørdag, men var nu nok mere det med at skulle fjerne det igen som gjorde det 😛

So I tried this one for a few days, first without a basecolor and after I put on a black polish and 2-3 coats of the Boom Boom Pow, maybe I should have just put one on, its to dense, if you know what I mean? 🙂

14 comments

    1. Nej desværre heller ikke her, men tænkte jeg blev nødt til at vise den samme med noget andet da jeg ikke rigtig mener det er en lak der kan bæres alene, men det ser vist ud til at den sagtens kunne klare det 😀

    1. Jeg kan også bedst li den helt alene 😛 Ja de er desværre lidt i den dyre ende, men har fundet dem lidt billgere på ebay, så måske du skulle tage et kig der? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.