Chanels SS12 neglelakke

Uha så er der allerede nyt fra Chanel igen, opsnappede de her 3 på style.com! Jeg er jo April-pige, så jeg tror jeg bliver nødt til at eje den! Hmm.. ja og sikkert også de andre 😛 Hvis jeg kender mig selv ret! ;D Glæder mig godt nok til at se lidt mere til dem!


Jeg har været en tur på vogue.co.uk og kigge på Chanel’s SS12 show og billederne. Jeg gætter mig frem til at de her modeller på billederne havde de nye lakke på. Så det er altså ikke sikkert det er lige præcis dem, men synes nu det ligner ret godt.. Umiddelbart uden at have set andre billeder af lakkene. Er i ik enige? 🙂

Billede: style.com & vogue.co.uk

Wohoo already new Chanel polishes to look forward to! 😀 The top one is from style.com. The other 3 are screenshots from vogue.co.uk from Chanels SS12 show, so I am not certain that its the correct colors they have on, but it surely looks like it! Wouldn’t you agree on that? 🙂 Anyhow I cant wait to see more of these, I am almost certain some of these will find their way home to me 🙂

16 comments

    1. Ups 😛 Tænker bare lidt, den måske minder meget om Orange Fizz og Miami Peach? Nu må vi se når de kommer ;D

    1. Nej det er godt nok synd at de ikke har pæne negle 🙁 der burde være en no nails biting policy hos modeller når de nu skal gå for Chanel ;D

  1. Virkelig fine. Kunne finde på at købe alle tre 😀 May lakken tror jeg i hvert fald ikke at jeg kan lade være.

    Er enig med Betina, modellen på billede 1 og 3 har godt nok nogle korte og meget lidt kønne negle – særligt hende på billede 3, det ødelægger det lidt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.