China Glaze – Techno

Har længe haft den her liggende i skuffen og har ikke rigtig haft mod på at få den vist frem. 1. fordi det er en glitter 2. fordi jeg var lidt i tvivl om hvilken farve jeg skulle smide den ovenpå. Så kom jeg til at tænke på en anden lak jeg har der hedder Snow Globe også fra China Glaze, at den nok ville se pæn ud sammen med hvid. Så da jeg tog en hvid lak på her til morgen, så måtte jeg i gang med at eksperimentere lidt. Den her lak endte så på neglene til sidst, da jeg blev helt vild med kombinationen af de to 😀 Nedenunder kan i se alle de andre jeg forsøgte mig med… Jeg har fundet lidt der virker og andet der overhovedet ikke gør 😛 I øvrigt så er det Barry M’s Matt white jeg har på, ikke at den er mat overhovedet, den dækker fint ved 2 lag. Lakkene er købt for et halvt års tid siden på henholdsvis eBay og barrym.com. Har ikke skrevet numre på NfuOh’erne da jeg egentlig ikke synes de passede til det her, så tænkte det var lige meget, men hvis du vil vide det så bare spørg 🙂

Jeg skal på arbejde i eftermiddag og i morgen, så det bliver ikke til meget weekend for mit vedkommende, men jeg håber i får en rigtig god en af slagsen 🙂

Had this China Glaze forever, but never had the courage to get it tried.. Oh those glitters! Well now I did get it tried and did some experimenting before choosing this one 😀 I love the combo 🙂 The white is Barry M – Matt White (not that its matt at all :P)

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.