Make Up Store – Britta

Det er jo Lyserød Lørdag i dag, som er en del af Kræftens Bekæmpelse kampagne, Støt Brysterne. Så der sker en hel masse landet over i den forbindelse. Du kan se en liste ->her<- over hvad der sker hvor, hvis du har lyst til at deltage og støtte. Hvis du ikke lige har muligheden for at deltage nogen af de steder kan du jo altid kigge forbi shoppen på ->Kræftens Bekæmpelses Netbutik<-. Jeg plejer for det meste at købe en T-shirt med budskabet på. I år købt jeg de her fede ->hjemmestøvler<-. Jeg har personligt ikke haft nogen tæt på der har været ramt af brystkræft(7-9-13), men vi har desværre kræft i familien så det er virkelig en sag jeg håber at alle støtter op om så godt de kan. Det er en forfærdelig sygdom, som bare skal have alt den støtte som kan frembringes.

Jeg havde egentlig tænkt mig at finde en rigtig lyserød frem, som passede til dagen/farven de bruger, men det nåede jeg ikke. Så denne her var det tætteste, jeg lige havde liggende på min computer. Synes nu også den er rigtig fin og man må sige den er lyserød. Det er jo en holografisk lak og derfor kan den være tricky at lægge på. Et enkelt tykt lag kan sagtens gøre det, men der skal man være ret hurtig med penslen. Hvis man lægger flere lag, så skal man altså vente til at det første er helt tørt, før man forsøger med det næste. Ellers bliver den meget nem ujævn og får huller. På billedet nederst har jeg lagt en holografisk topcoat på, det er ikke nemt at se på billedet, men den tilføjer nogen ekstra glimt på neglen som bare ser flotte ud! Det kan vist bedst ses på langefingeren, hvis man ser efter 😉 Den er selvfølgelig købt i Make Up Store til 125 kr. Gav dog kun 100 kr for den fordi det var til et event hvor der var rabat 😉


Today is Pink Saturday, losely translated, which is the yearly breast cancer awareness day, of course all of October is to, but this day gets extra attention in Denmark. I dont know if this is in other countries but it is something that always get a lot of attention here. So I know my polish isnt pink, but it was the one closest to, which I had on my computer 🙂

6 comments

    1. Jeg har efterhånden et par stykker af den her slags holo, i den farve, så løber næppe tør og det er jo kun godt, den er nemlig wauw! ;D

  1. Heldigvis er det en sag, som rigtig mange og støtter og som får rigtig meget støtte generelt.
    Den er virkelig flot den her lyserøde glimmer-bandit….kan virkelig godt lide den med den holografiske ovenpå. Meget smukt 🙂

  2. Hold da op en skøn farve! Og hvor er det dejligt at du også får sådan en stor sag med på bloggen 🙂
    Ved du evt. om man kan købe Make Up Stores lakker på nettet? Hjemmesiden sælger ikke ud derfra, og jeg er desværre ikke tæt på nogen steder, der sælger lakkerne i butik 🙁

    1. Du må meget undskylde jeg ikke har svaret før nu, har simpelthen overset din kommentar 🙁 Jeg ved faktisk ikke om de kan købes på nettet, men du kan jo evt. kontakte den der ligger på Fisketorvet og høre om muligheder for at sende hvis du betaler på forhånd? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.