Shopping #9

Så kom mine neglelakker endelig fra Colorboost.dk! Eller de var her jo egentlig sidste uge i onsdags, men eftersom det er GLS der leverede så fik jeg dem altså først i dag. Jeg bor i lejlighed med aflåst opgang, så jeg fik brevet torsdag og der var jeg først hjemme fra arbejde kl.19. Så der kunne jeg først ringe til dem om fredagen og de kunne så først levere i dag. Der foretrækker jeg godt nok Post Danmark anytime, frem for at vente så lang tid. Men det er jo ikke colorboost.dk’s skyld at GLS er som de er 🙂 Jeg glæder mig til at få prøvet lakkerne, de ser så lækre ud og olien er jeg altså allerede hoppet ud i. Den dufter helt vildt lækkert, så den skal jeg helt sikkert nok få brugt! Farvene hedder i øvrigt Must Have fra FNUG og Across the Universe fra Deborah Lippmann. Læser i øvrigt altid FNUG først som ENLIG… det ved jeg ik lige hvorfor, men det ligner det altså, at der står når jeg lige kigger hurtigt 😛

Got some new polishes and a DL cuticle oil, it smells divine!

9 comments

    1. Uhja det gør jeg også 😛 Har bare haft så tralvt jeg ik har nået det 🙁 Har kun lige haft prøvet Across the universe på en tommeltot, men der var den altså også pæn ;D

    1. Haha det lyder da også lidt besynderligt 😛 Eneste jeg har kendt det blev kaldt det var en af min mors venner, sådan en kæmpe mand…. Oplagt at kalde ham Fnug så 😀

  1. Across the Universe er så flot!! Har kigget på den i virkelig lang tid, og nu er den altså bestilt fra Colorboost.dk! Jeg glæder mig til at få den! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.