Essie – Chinchilly

Oven på en død hård weekend får i et billede af mine negle da de stadig var nogenlunde pæne… Beklager i øvrigt jeg lovede det igår.. Jeg kom noget uventet ikke af sted til Make Up Store eventen i Fields, da min mor hev i mig for at tage med til Løvfaldsfest(?) i Tuse Næs. Hvem kan sige nej til sin mor? Så jeg endte med at sidde på en stor gård foran et bål og fryse på bagsiden af kroppen og svede foran.. Nå ja og lugte af bål… Men det var rigtig hyggeligt! 😛 Anywho så er mine negle altså ikke særlig pæne mere.. Har ommøbleret herhjemme i dag og det er så endt med at de er flækket diverse steder på kryds og tværs 🙁 Æv! Men så er det jo godt man har neglelak til at dække det værste 😉 Selve lakken er en ældre model, den kom ud i, mener det var efteråret 2009. Den var i hvert fald en hitter og lidt efter kom Chanel med deres Particuliére som blev en ligeså stor succes. Du kan i øvrigt få denne her hos hotbeautystuff.dk til kun 50 kr. Faktisk er samtlige af deres Essie lakke sat ned til 50 kr., Så skynd dig at gøre et kup 😉 Den dækker fint ved 2 lag. Den er købt sammen med 6 andre lakker på TS.

I recently got this one.. Maybe a year or two, to late! Its gorgeous! Good to go with 2 coats 🙂

15 comments

 1. Hvis det er dine negle når de ikke ser godt ud, så må jeg lige sige: respekt!
  Det er da nogle temmelig perfekte negle når de kan tåle så megen close-up!

  1. Hmm jeg skriver måske så det kan misforstås? 😛 Det her er sådan de for det meste ser ud ;D Jeg synes selv de er pænere når de er klippet helt ned.. Det er vist det jeg mener med nogenlunde pæne 🙂

  1. Min svigerinde har sådan en rotte(altså en chinchilla) og den har faktisk pels som den, nu når jeg tænker over det 😛

 2. Chinchilly er en af mine yndlings lakker – har allerede opbrugt min første og igang med nr 2.
  Kan huske at jeg så den første gang på en kunde og spurgte hvor hun havde købt den og købte den selv lige efter job 🙂

  1. Ja det er godt nok ulempen ved det… også en af grundene til jeg ikke altid liiige gider så noget 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.