Lidt af de nye Depend neglelakker

Fik lige lidt tid efter arbejde til at prøve dem i lidt forskellige kombinationer. Jeg laver et indlæg med den orange, den sorte (ja det var favoritterne :P) og den blå, hvor i kan se dem i lidt størrere format. Havde faktisk lidt besvær med at finde nogen efterårsagtige basefarver, så det blev nemmest med hvid og sort 😛 Blev dog lidt skuffet over sølvlakken, den er lidt mærkelig når den tørrer, men de andre er fine 🙁 Hvad synes i? Er det efterårsfarver? 🙂


Just tried these on fast, when I got home. I love the black and orange! How do you think these are for fall colors?

8 comments

  1. De er super fine. Favoritten er den mulvarpefarvede. Den kunne være ret lækker oven på pink. Og den orange er også fin og kunne også være lækker oven på pink – okay, alt er lækkert oven på pink:-)
    frkforsom

    1. Ja havde bare meget besvær med at finde en farve den ville passe til så det blev bare safe sort 😛 Men ja du har ret! Alt er pænt på pink ;D

  2. De ser da lækre og efterårsagtige ud! Men den sølv ser dog desværre ikke særlig sølv ud… har prøvet en fra opi i sølv. Dén har et helt andet liv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.