Konad m21 plade – "Dexter blood splatter"

Så fik jeg da også prøvet en af de nye konad plader og hvor er jeg vild med resultatet! Det er virkelig vellykket og blev ik engang nødt til at lave dem om eller noget… Det her er 1 forsøg, cut og go live! ;D For sjov prøvede jeg med de andre Konad farver jeg har nederst 🙂 Selvom det er samme mønster som er på alle neglene så synes jeg ikke de ser ens ud som sådan. Det frygtede jeg lidt, men de ser rigtig cool ud! Jeg er da så klar til den Halloween fest jeg ikke skal til 😛


Used my new Konad plate and I love the result! 😀

15 comments

    1. Det kan du nok godt, de ska bare være ret pigmenteret og en creme farve for at de dækker bedst 🙂

    1. Æv 🙁 jeg har ellers ikke haft specielt store problemer når jeg har brugt andre farver end dem fra Konad… Men det er da værd at forsøge 🙂

  1. Hej rijaH ..
    Jeg er vild med neglene, men tænkte på om du udover neglelakkene buger noget specielt til at lave “pletterne” ??

    1. Ehm altså bruger jo sådan en konad plade hvor man stamper et motiv på neglen.. Hvis det er det du spørger til? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.