Shopping #10

Det er så skønt at åbne døren og så står der en lille pakke til en som nærmest vælter over dørtrinnet 😀 Den var fra nailmail.se som havde Orly på programmet for en måneds tid siden 🙂 I øvrigt har colorboost.dk fået Deborah Lippmann’s Boom Boom Pow på lager og Bad Romance(link til Malsen)! 😀 Jeg har allerede shoppet Bad Romance wohoo!! Har taget billedet, så man kan se det både med og uden blitz. Lavede et forsøg på at “genspejle” billedet.. Det er ikke gået helt optimalt 😛

Naaaailmail ;D I love opening the door and a small package is there 😀

18 comments

 1. Den blå ligner Sweet Peacock og den lyserøde glimmer ligner Bubbly Bombshell. Ved du egentlig hvordan/hvad man bruger sine bonuspoint man tjener på colorboost.dk? Har nemlig lige fået mine point, og planlægger at købe de fire nye glitterlakke fra Deborah Lippmann i november 🙂

  1. Det er helt korrekt 😉 Det er lige præcis dem 😀 Nej jeg er faktisk i tvivl om det selv, men kan da skrive til Dianna og høre ad? 😀

   1. Hvor er jeg god, har dem begge to selv 🙂 Bubbly Bombshell er så flot på 🙂 Det må du da gerne, undrede mig bare, da jeg ikke kunne finde noget på hjemmesiden selv 🙂

    1. Jeg glæder mig også helt vildt til at få dem prøvet 😀 Jeg har skrevet til hende. så skriver her når jeg har et svar 🙂

 2. Bad romance er en frækkert! Men for pokker da…at få den af igen! Argh! 😀
  Men det er jo det hele værd 🙂
  De er godt nok flotte de her fra Orly – specielt den i midten 🙂

  1. Ja de der glimmer lakke er et helvede…. Især de her fra DL 🙁 Den i midten forudser jeg også at være en af de der forfærdelige 😛

  1. Jeg går også og bare længes efter at få dem prøvet.. Men har så mange lakke jeg ska ha prøvet så de er vist endt nederst 🙁

 3. Fyyyyy Maria (jeg kigger strengt på dig på torsdag)!!!! Du må være det ondeste menneske nogensinde.
  Lalalalalalalalalala, jeg ser ingen links i din tekst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.