Oh My GOSH – Electric Pink

Så har jeg den fineste pinke farve til jer 🙂 Jeg er helt vild med den her, den er så piget og (tror) den er så flot til solbrune hænder… Kan desværre ikke vise dem selv, da jeg sammenlagt har været i solen cirka en time.. Det svarer vel også meget godt til det faktiske antal sol-timer vi har haft denne “sommer” 😛 Ikke fordi jeg klager, har det fint med det her vejr, hader når det er alt for varmt 😉 Kom vist lidt ind på et sidespor der…

Tilbage til lakken… Den dækker fint ved to lag, men foretrækker nok en 3-4 stykker faktisk, kan godt li hvordan den ser ud på både ring- og lillefinger 🙂 Jeg er virkelig vild med den her farve! Kom forresten i tanke om der nok er en del nye læsere som ikke ved jeg altid viser lakkerne med henholdsvis 1 lag på pegefinger, 2 på langefinger, 3 på ringfinger og 4 på lillefinger. Jeg havde på mit gamle design, inden jeg rykkede til Bloggers Delight, et billede der illustrerede det ude i sidebaren, så hvis man er ny læser er det jo svært at vide, så det var vist på tide lige at gentage det 😉

Har i øvrigt heller ikke glemt at jeg har lovet jer en giveaway, men har virkelig lidt tid til noget andet end amning og baby lige nu. Han er desværre på skemalagt mad, så er oppe hver 3-4 time og give ham mad og så er der ikke rigtig så meget overskud til blog når han sover… Men jeg håber at få tid i løbet af ugen til at få indlæg op og ikke mindst få prøvet de andre elf lakke 🙂

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

8 comments

    1. Der er desværre ikke sket så meget på sommer kanten endnu 😛 (og håber ik rigtig det sker) baby har det meeeeget varmt på de dage 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.