Essie – Navigate Her

En lak mere fra Navigate Her kollektionen og det er så også den som har lagt navn til kollektionen… Som den kvikke læser nok har gennemskuet 😛 Jeg synes ikke den er specielt spændende eller pæn faktisk. Jeg er nok ikke til de her slags farver, altså grøn, men den er anderledes end dem man normalt ser synes jeg. Den er sådan ret diskret i det men stadig ret frisk i farven. Hvis i er med på hvad jeg mener? 😀 Nå men udover det er der fin dækning ved to lag 🙂 Kan i li den?

2 comments

  1. Det var lige den farve, jeg ventede på du ville vise frem. Jeg synes simpelthen den er SÅ fin, og ikke mindst speciel. Jeg er ret sikker på, det bliver nødt til at være min første Essie lak – den er i hvert fald skrevet på min ønskeseddel, og ellers må jeg jo selv ud at købe den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.